Ce doriți să căutați?

Cu ce vă putem ajuta?

  DESPRE NOI

  CINE SUNTEM?

  Compania MG PAINTING SYSTEMS este o societate comercială cu capital integral privat românesc, fondată în anul 2003, care are ca obiect principal de activitate consultanța specializată în domeniul protecției anticorozive pe metal și protecție la foc a structurilor metalice portante cu vopsea termospumantă, precum și execuția în șantier a acestor lucrări, cu produsele cele mai competitive. În vederea asigurării unei înalte calități a produselor livrate, în cadrul companiei este implementat Sistemul de Management Integrat Calitate, conform SR EN ISO 9001 : 2008.

  Pentru continua îmbunătățire a serviciilor oferite clienșilor noștrii, în anul 2007 a luat ființă firma MG PAINTING, cu capital integrat privat românesc, care are ca obiect de activitate comercializarea de vopsele industriale (și nu numai), firma având parteneriate solide cu mari companii producătoare de vopsele, recunoscute pentru performanțele produselor.

  Membrii echipei noastre au o vastă experiență în domeniu și vă putem garanta alegerea celor mai avantajoase și sigure soluții, atat în domeniul protecției anticorozive și la foc, dar și pentru domeniul ”Do It Yourself.”

  CU CE NE OCUPĂM

  Mai jos punem la dispoziția dumneavoastră câteva exemple cu lucrările efectuate de compania noastră.